Charlotta

Charlotta

Hranljiva pomada s čebeljim voskom, karitejevim maslom in prečiščenim olivnim oljem je tudi osnova ostalim izbranim izdelkom. Pomada brez konzervansov ima izjemen učinek na kožo, saj omogoča popolno obnavljanje kožnega tkiva. Čebelji vosek koži daje elastičnost in napetost, zato ga v kozmetiki najdemo že od samih začetkov. Za vsebnost pomembnih maščobnih kislin in mineralov smo pomadi dodali še karitejevo maslo in prečiščeno olivno olje – in Charlotta je zažarela.

Naroči
Isabela

Isabela

Osnovno pomado Charlotta smo z dodatkom koži lastne hialuronske kisline nadgradili v Isabelo, ki vašo kožo hrani, neguje in ščiti, obenem pa ji nudi še bolj intenziven občutek svežine.

Naroči
Aloa Hermina

Aloa Hermina

Dnevna pomada, ki kožo navlaži in neguje, je primerna za vse tipe kože – od mastne pa do suhe. Vsebuje namreč odlično kombinacijo 100 % naravnih sestavin – vlažilno alojo, hialuronsko kislino, hranilni čebelji vosek in karitejevo maslo, ki pomaga v koži zadržati vlažnost.

Naroči
San Donà

San Donà

POMADA Z DODATKOM VINA

Zgodovina uporabe vina v zdravstvu je dolga. Nič nenavadnega, saj rdeča vina, kot npr. cabernet sauvignon, cviček in refošk, vsebujejo antioksidante, ki blagodejno vplivajo tudi na pH in obnovo kože.
Pomado pripravljamo po naročilu, njen rok uporabe pa je 3 mesece.

Naroči
Sofia Anna

Sofia Anna

POMADA Z DODATKOM KONOPLJE

Z uporabo konoplje smo združili odtenek mističnosti in duh časa. Konoplja dokazano pomaga pri obnovi celic, saj vsebuje idealno razmerje omega maščobnih kislin. Pomada Sofia Anna je zato kot nalašč za suho in utrujeno kožo ter za vse, ki želite preizkusiti nekaj novega.

Naroči