Pravice intelektualne lastnine

Vsa besedila, slike, grafike, zvočne datoteke, animacije, video posnetki in njihove izpeljanke naj tej strani so predmet zaščite avtorskih pravic in druge intelektualne lastnine. Teh predmetov ni dovoljeno kopirati za komercialno uporabo ali distribucijo, prav tako jih ni dovoljeno spreminjati ali znova objavljati na drugih spletnih mestih.

Sonča Valič in Ekološko kmetijsko društvo Kampanja kot imetnika vseh avtorskih in drugih pravic intelektualne lastnine, ki izhajajo ali so v povezavi z izdelki Adelle Sofie in blagovne znamke Adelle Sofie, prepovedujeta vsakršno reprodukcijo, distribucijo, spreminjanje in javno prikazovanje in predvajanje ter ostale oblike izkoriščanja avtorskega dela oziroma drugih pravic intelektualne lastnine povezane z izdelki in blagovno znamko Adelle Sofie brez njunega predhodnega pisnega soglasja.

Pravno obvestilo

Vsebino spletni strani lahko pregledujete samo za osebno uporabo. Noben element na spletni strani ne sme biti uporabljen v komercialne namene. Vsebine spletne strani in/ali logotipa in/ali grafike Adelle Sofie ni dovoljeno zbirati v kakršnikoli javni podatkovni zbirki ali v kakršnikoli obliki objavljati na drugih spletnih mestih ali v katerihkoli drugih oblikah brez predhodnega dovoljenja imetnikov avtorskih pravic.

Ponudnik spletne strani pod nobenim pogojem ni odgovoren za katere koli povezave, ki niso del tega spletnega mesta, ali katera koli druga spletna mesta, ki so ali niso povezana s tem spletnim mestom. Ponudnik zavrača vso odgovornost za pravilnost katerih koli podatkov, ki so na voljo na teh povezanih straneh, in katerih koli izdelkov ali storitev, ki so na voljo na teh spletnih mestih.

Ponudnik spletne strani se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih spletnih straneh. Kljub temu, pa si ponudnik pridržuje pravico, da vsebino spletne strani in/ali pogoje poslovanja spremeni kadar koli in na kakršen koli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.

Opozorilo

Adelle Sofie je naravna, ekološka in predvsem individualizirana kozmetika. Pri izdelavi izdelkov se uporabljajo samo naravne snovi in snovi, ki niso testirane na živalih. Zaradi izključno naravnih sestavin so možna manjša odstopanja v sestavi in videzu izdelka. Izdelki so proizvedeni v skladu z vsemi EU standardi in regulativami v Evropski uniji. Za težave z izdelki, napačno uporabo ali napačno izbiro izdelka odgovarja kupec sam. Prodajalec ne prevzema nobene pravne ali moralne odgovornosti, ki bi izhajala iz nepravilne, neprimerne ali nepredpisane uporabe izdelkov. Ob trenutku nakupa kupec prevzema vso odgovornost zase in za svojo kožo in vse, kar bi lahko bilo povezano z uporabo izdelka. Sestavine so raziskane in nenevarne, označene in uporabljene v skladu s pravili, regulativami in standardi Evropske unije, a kljub temu svetujemo, da vsak nov izdelek preverite tako, da ga najprej nanesete na manjši predel kože na notranji strani podlahti, da ne bi izzval alergične reakcije. Osebam, alergičnim na katero od sestavin, uporabe ne priporočamo. Za specifične nasvete in navodila v zvezi z izdelki vas prosimo, da se obrnete na naše strokovnjake.